Boekhandel Corman

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws over onze boekhandel

Hier verzamelen we het laatste nieuws over onze boekhandel. Aanwinsten binnen onze collectie, literaire evenementen of gewoonweg interessante weetjes? We bundelen ze allemaal in onze nieuwsbrief. Laat ons iets weten, mocht u daarover vragen hebben.

April 2024

Corman ontvangt…

Brengt het zomeruur u even uit evenwicht? Gelukkig zijn de activiteiten bij Corman een vast gegeven! We plannen boeiende ontmoetingen met verfrissende inzichten en haken onze kar aan de ‘Vlaanderen leest’-dag. 

Corman & Kaap

Maart 2024

Corman ontvangt…

Klaar voor een nieuwe, boeiende maand? Klaar om onze volgende gasten te ontmoeten? Klaar om te lezen? Klaar om te luisteren en vragen te stellen? Klaar om nieuwe boeken te ontdekken? Wij ontvangen u met plezier en enthousiasme.

Corman & Diagonaal

Corman bij Kaap

Corman in het Kursaal

Corman & FAAR

Van 7 tot en met 10 maart 2024 vindt de derde editie van FAAR plaats, het non-fictieboekenfestival in Oostende. Een centrale plek is de grote post, maar ook op heel wat andere locaties ontmoet u boeiende gasten. Verrekijkers van dienst zijn Wouter Deprez (of is het James Ensor?), Lieke Marsman, Stefan Hertmans en Thomas Hertog. Het volledige programma kan u lezen op www.faar-oostende.be. Als de activiteit die u wilde volgen volzet is, hoeft u niet te panikeren! Er zijn tal van andere, interessante, mooie, soms ontroerende, zelfs confronterende lezingen of doeactiviteiten om mee te volgen. Corman is er, u ook?

VintageStudy GNTAUS

Heeft u vragen over ons aanbod

of wil u graag een bestelling plaatsen?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Officiële opening
nieuwe winkel
Onze boekhandel is sinds kort verhuisd naar het Leopold I-plein in Oostende. Daarom organiseren we op vrijdag 9 juni een officiële opening. U bent welkom van 17.30 uur tot 21.00 uur voor een drankje. Om 19.00 uur kan u een gratis optreden van het Jagertrio bijwonen. Daarbovenop geven we al onze klanten tijdens het hele openingsweekend 10 % korting op alle aankopen. Graag tot dan!